Haberler

Sarıoğlu Çalışmaları Değerlendirdi

Tüm İşçi emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı ve Eğitim ve Teşkilat Başkanı Mustafa Sarıoğlu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tüm İşçi emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı ve Eğitim ve Teşkilat Başkanı Mustafa Sarıoğlu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tüm İşçi emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı ve Eğitim ve Teşkilat Başkanı Mustafa Sarıoğlu, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek İzmir'den Van'a kadar ki illerde şube başkanlarının katılımıyla genel merkez toplantısı yapıldığını söyledi. Emeklilerin sorunlarını takip etmek ve çözüm bulmak adına eğitim toplantıları ve çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Sarıoğlu, "Genel merkezi 55. Şube Başkanlığı olarak değişil il ve ilçelerde hizmet yürütmesini sağlamaktadır. İzmir'den Van'a kadar ki illerde şube başkanlarının katılımıyla genel merkez toplantısı yapıldı. Yapılan toplantılara işçi BAĞ-KUR ve emekli sandığı emeklilerin sosyal güvenlik ile ilgili sorunları görüşüldü. Türkiye'nin her bölgesinden gelen şube başkanlarının kendi illeri ve ilçelerdeki yöre sorunları TOKİ, promosyon, sağlık alanında emekliden alınan katkı payları, ilaç reçete farkı ile raporlu ilaçlardaki yapılan bazı değişiklikleri giderilmesi konuları görüşülerek konuların takibi yapılması konusunda mutabakata vardık" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title