Haberler

Sarımsaklı Ulaşımında Reform

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları ile tanınan Küçükköy Mahallesi ile Ayvalık merkez arasında yıllardan beri minibüslerle yolcu taşımacılığı yapan Sarımsaklı Birlik’te ulaşım araçları yenilendi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları ile tanınan Küçükköy Mahallesi ile Ayvalık merkez arasında yıllardan beri minibüslerle yolcu taşımacılığı yapan Sarımsaklı Birlik'te ulaşım araçları yenilendi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Sarımsaklı Toplu Taşıma Ltd. Şti tarafından tanesi 230 bin liraya satın alınan 10 yeni otobüsün ruhsat işlemlerinin tamamlanmasının ardından hizmete gireceği bildiriliyor.

Alçak tabanlı ve engelli yolcuların binebilmesine olanak sağlayan yeni araçlarda 25 yolcunun oturarak klimalı ve rahat bir koşulda seyahat edebileceği öğrenildi.

Sarımsaklı Toplu Taşıma Ltd. Şti adını alan Sarımsaklı Birlik'in Başkanı Çetin Soyak muhabirimize yaptığı açıklamada, ellerinde bulunan eski minibüslerin güzergah üzerindeki seferlerinin kaldırılacağını vurgulayarak, yeni araçların ruhsat işlemlerinin tamamlanması için girişimlerde bulunduklarını ve bu yeni otobüslerin Ramazan Bayramı öncesinde hizmete sokulabilmesi için çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarımsaklı Balıkesir Küçükköy Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Semra Aşık:

Sarımsaklı Belediyesi''nin Belediye otobüsü seferlerine başlaması, orada yaşıyan halk için olumlu bir girişim. Ama tatile gidenler için 3 günlüğüne 5 tl. kart bedeli ödemesi , Belediye açısından akıllıca bir uygulama. 10. 000 tatilci olsa 5. -TL. den iyi bir gelir oldu Belediye''ye. Yalnız, akşam tam yemek saatinde çöp kamyonlarının çöp toplaması hiç hoş bir görüntü değildi. Sarımsaklı gibi güzel bir belde de sahil kesiminde şık düzenli restaurantların açılması, oraya daha hoş bir görüntü verecektir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title