Haberler

Sarıgöl'de Coşkulu Cumhuriyet Bayramı

Sarıgöl’de Cumhuriyet Bayramı’nın 62.yıl dönümü düzenlenen bir törenle coşkuyla kutlandı.

Sarıgöl'de Cumhuriyet Bayramı'nın 62.yıl dönümü düzenlenen bir törenle coşkuyla kutlandı.

Sarıgöl 4 Eylül Stadyumunda gerçekleştirilen kutlama törenlerine Sarıgöl Kaymakamı Selami Işık,Sarıgöl Jandarma Komutanı Üsteğmen İbrahim Doğan,Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk,Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk,Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Sarıgöl Kaymakamı Selami Işık,Sarıgöl Jandarma Komutanı Üsteğmen İbrahim Doğan ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk birlikte öğrencilerin ve vatandaşlarının Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Sarıgöl Kaymakamı Selami Işık yaptı.

Törende öğrenciler tarafından şiirler okunurken, öğrencilerin hazırladığı çeşitli yörelere ait halk oyunları da sunuldu. Ayrıca okullar arası düzenlenen şiir, kompozisyon, resim dallarında ve sportif yarışmalarda derece alan öğrencilerden birinci olanlara Kaymakam Selami Işık tarafından bisiklet hediye edildi.Yarışmalarda ikinci olanlara da ödüllerini İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Doğan, üçüncülere ise ödüllerini de Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk verdi.

Tören öğrenci bando töreni ile son bulurken akşam da Sarıgöl Belediyesi tarafından "Cumhuriyet Meşalesi" yapılacak. Meşale törenine tüm partiler ve sivil toplum kuruluşlarının katılacağı belirtildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Doğan Selami Işık Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title