Haberler

Sarıcaoğlu'ndan Çat Kapı İftar Programı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, geçen sene yapmış olduğu çat kapı iftar programlarına bu sene de devam ediyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, geçen sene yapmış olduğu çat kapı iftar programlarına bu sene de devam ediyor.

Yaşardoğu Mahallesi'nde bir eve konuk olan Başkan Sarıcaoğlu, "Mahalle muhtarımız ve eşimi alıp ilçedeki vatandaşlarımın evine çat kapı iftara gidiyorum. Beni gördüklerinden çok şaşırıyorlar ve çok mutlu oluyorlar" dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Yaşardoğu Mahallesi Muhtarı Ayhan Kara, "Başkanımız ile birlikte çat kapı iftar programı kapsamında her akşam bir eve gidiyoruz. İnsanların gözlerindeki o mutluluğu ve şaşkınlığı görünce yapmış olduğumuz işin ne kadar büyük ve kutsal bir iş olduğunu daha iyi anlıyorum. Şu mübarek günlerde Başkanımıza halkının her daim yanında olduğu için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Sarıcaoğlu, "Çat kapı iftar programlarımız her akşam farklı bir evde devam edecek. Vatandaşlarımızın arasında olmak, onlarla sohbet etmek, onların istek ve dertlerini birebir kendi evlerinde dinlemek onları da çok mutlu ediyor. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın yanında olma sözü verdik ve yanında oluyoruz. Muzaffer amcamıza misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok iyi ağırladı" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu Ayhan Kara Kavak Çat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title