Haberler

Sarıcakaya Kaymakam Vekili Cıdıroğlu'dan Başkan Güler'e Ziyaret

Sarıcakaya Kaymakam Vekili Fatih Cıdıroğlu, Belediye Başkanı Faruk Güler’i makamında ziyaret etti.

Sarıcakaya Kaymakam Vekili Fatih Cıdıroğlu, Belediye Başkanı Faruk Güler'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Belediye Başkanı Güler ile Cıdıroğlu arasında Sarıcakaya ilçesine dair genel konular görüşüldü. Ziyarette belediye ile kaymakamlık işbirliğinin olumlu sonuçları ve bölgenin imarında hedeflenen güç birliği gibi konular da ele alındı. İlçe geneline yayılmış sürdürülebilir gelişim modeli üzerinde yoğunlaşılan görüşmede, taraflar iyi niyet ve beklentilerin yanı sıra karşılıklı paylaşma ve destek olma temennisinde bulundular. Belediye Başkanı Faruk Güler, kronikleşmiş ilçe sorunların standart uygulamalarla çözülmesinin zor olduğu, bu nedenle güçlü kararlar alınması gerektiğini belirtti. Güler, gerçekleştirmeyi arzu ettikleri çalışmalarda ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına, belediye-kaymakamlık işbirliğinin önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Belediyeyi daha sık ziyaret edeceklerini aktaran Cıdıroğlu ise, "Sayın Belediye Başkanımızla el ele başarılı çalışmalarda buluşmayı ümit ediyorum ve teşekkür ediyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Güler Sarıcakaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title