Haberler

Saracoğlu'nda Taraftar Maçtan Sonra Sahaya Girdi

Güncelleme:

Futbolcularla beraber tribünlere 3'lü çektiren genç taraftar, sonrasında güvenlikler aracılığı ile tekrardan tribünlere gitti.

Antalyaspor'u 4-1 yenen Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunun bitimine 5 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 12'ye yükselterek, şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakaladı. Maçtan sonra sahaya giren küçük taraftar, futbolcularla birlikte erken gelen şampiyonluğu kutladı.

DERBİ SONRASI ŞAMPİYONLUK GELEBİLİR

Ligin 30. haftasında, 20 Nisan Pazar günü Beşiktaş derbisinde alacağı galibiyet, sarı-lacivertli ekibi bitime 4 maç kala şampiyon yapacak. En yakın rakipleri Beşiktaş (54 puan) ve Galatasaray'ın (53 puan) puan yitirdiği haftayı, galibiyetle geride bırakan Fenerbahçe, puanını 66'ya yükselterek, çok büyük bir avantaj elde etti.

TARAFTARLARDAN IŞIK ŞOV

Fenerbahçe'nin sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyonluk yolunda elde ettiği büyük avantaj, tribünlere de büyük sevinç yaşattı. Caner Erkin ve Kadlec'in gollerinden sonra coşan taraftarlar karşılaşmanın devre arasında cep telefonlarının ışıklarıyla tribünlerde ışık şov yaptılar. Taraftarlar mücadelenin ikinci yarısı boyunca da şampiyonluk şarkıları söylediler. Haftaya Beşiktaş'ı yenmeleri halinde şampiyonluğu ilan edecek olan Fenerbahçeli futbolcular uzun bir süre sahada kalarak çok yaklaştıkları şampiyonluğu kutladılar.

ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI

Antalyasporlu oyuncular soyunma odasına gittikten sonra orta alanda toplanan sarı-lacivertliler, tribünlerle beraber şampiyonluk şarkıları söyleyip birbirleriyle şakalaştılar. Futbolcular tezahüratların ardından kendilerini çağıran tribünlere doğru giderek taraftarları selamladılar. Futbolcular ve taraftarlar bu sırada da "Sarı, lacivert, şampiyon, Fener" şeklinde karşılıklı tempo tuttular.

SARACOĞLU'NDA SÜRPRİZ MİSAFİR

Futbolcular sahada tribünleri dolaşırken tribünlerden sahaya giren küçük taraftarı güvenlik görevlileri engelledi. Tribünlerin güvenlik görevlilerine gösterdiği tepkinin ardından futbolcular küçük taraftarı yanlarına aldı ve taraftar futbolcularla beraber tezahüratlara eşlik etti. Webo formasını küçük taraftara hediye etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Antalyaspor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title