Haberler

"Sosyal Etkinlikleri Arttıracağız"

Güncelleme:

Aydın merkez Zafer Mahallesinde ikinci kez muhtar seçilen Mustafa Saraç, yeni dönemde sosyal etkinlikleri arttıracaklarını belirtti.

Aydın merkez Zafer Mahallesi'nde ikinci kez muhtar seçilen Mustafa Saraç, yeni dönemde sosyal etkinlikleri arttıracaklarını belirtti.

Zafer Mahallesi'nin muhtarı Saraç,mahalleliye kendisini seçtiği için teşekkür ederken, oy veren-vermeyen herkesin muhtarı olarak çalışacağını anlattı. Yerel seçilmede dört muhtar adayının yarıştığını anlatan Saraç, aday sayısının çok olmasının nedeni olarak muhtar maaşlarının artmasının önemli etken olduğunu kaydetti. Muhtarlıkta, bilgi-beceri ve tecrübenin önemli olduğuna dikkat çeken Saraç, "Bir muhtarın CV'si iyi olmalı. Resmi kurumlar ile iletişim kuvvetli olmalı. 27 yıllık memuriyet hayatım var. Memuriyet hayatımın olmasının avantajını her zaman kullanıyorum. Oy veren-vermeyen herkese teşekkür ediyorum"dedi.

"KAYNAŞMAYI ARTTIRACAĞIZ"

Kendisine teveccüh gösteren mahalle halkına teşekkür eden Saraç, "2009'dan bu yana mahallemizdeki soysa etkinlikleri arttırdık. Aşure ayında etkinlikler düzenledik. 3 ayları kutladık. Yeni dönemde de sosyal etkinlikleri arttırmayı amaçlıyoruz. Şehir içi ve şehir dışına geziler düzenlemek istiyoruz. Böylece mahalleli arasındaki kaynaşma artacaktır. Bu konuda hayırsever mahallelerimizden destek alacağız"diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title