Haberler

Sapancı ve İşaretçiler Sertifikalarını Aldı

Büyük Önem Taşıyan Sapancı ve İşaretçiler, Aliağa Ticaret Odası Ile Makine Mühendisleri Odası Işbirliğinde Sertifikalandırıldı.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, "Yaptığımız eğitimlerle reel sektörde, sanayide emek yoğun çalışanlara ya da çalışacak olan potansiyel hedef kitleye bilgi, beceri ve deneyim kazandırarak sertifikalandırıyoruz."

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesinin, Aliağa ilçesindeki Sanayi sektörlerinde ve inşaat gibi yapım işlerinde çalışan vinçlerin, operatörleri ile işaretçileri arasında güvenli iletişimin sağlanması amacıyla istihdam edilen "işaretçi ve Sapancı"lar için düzenlediği eğitim seminerinde başarı gösterenlere sertifikaları verildi.

13 Kasım'da Makine Mühendisleri Odası Eğitimcilerinden, Makine Mühendisi A. Özgen Öngel tarafından gerçekleştirilen Eğitim Seminerinde katılımcı sayısı 15 ile sınırlanmasına rağmen yoğun istek üzerine 35 katılımcı eğitime katılmış ve sertifika almaya hak kazanmıştı.

Sapancılara sertifikaları Aliağa Ticaret Odası'nda verildi

Aliağa Ticaret Odası'nda düzenlenen törene; ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Aliağa Temsilcisi Tugay Yıldırım, ALTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Makine Mühendisleri Odası ilçe temsilciliği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aliağa Ticaret Odası'nın, Sanayi sektörlerinde emek yoğun çalışanlara yönelik eğitim ve sertifikalandırma çalışmalarının yıllardır sürdüğünü ifade eden ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, "Yaptığımız eğitimlerle reel sektörde, sanayide emek yoğun çalışanlara ya da çalışacak olan potansiyel hedef kitleye bilgi, beceri ve deneyim kazandırarak sertifikalandırıyoruz. Hem halen bu işlerde çalışanların hem de iş arayıp çalışmak isteyenlerin bu tür sertifika programlarından geçmesi hem iş dünyasında verimliliği arttıracak, hem de iş güvenliği ve işçi sağlığını güvenceye alacaktır. Bize bu eğitim çalışmasında destek veren Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Aliağa Temsilciliği, eğitime çalışanlarını gönderen iş kuruluşlarımız ile katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz." Dedi.

Adnan Saka; "Reel sektörü ilgilendiren eğitimler sürecek"

Saka, Aliağa Ticaret Odası'nın iş dünyasında verimlilik, kalite ve iş güvenliği işçi sağlığını koruyup geliştirmeye yönelik eğitimlerinin süreceğini ifade eden Saka, "Önümüzdeki günlerde Halk Eğitim Merkezi ve Makine Mühendisleri Odamızla işbirliğinde reel sektörü ve insanlarımızı yakından ilgilendiren konularda, istihdam şansını arttıracak şekilde sertifikalı eğitim programlarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Aliağa Temsilcisi Tugay Yıldırım da, "Odaların işbirliği güzel bir eğitimin gerçekleştirilmesini sağladı. Bu eğitimde sertifika alan katılımcılarımız çalıştıkları yerlerde daha bilinçli ve sağlıklı şekilde işlerini ve kendi sağlıklarını tehlikeye atmadan çalışabileceklerdir" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara Sertifikaları, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Er, Meclis Başkan vekili Ömer Ertürk, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Aliağa Temsilcisi Tugay Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title