Haberler

Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu

Genel kurulda Osman Kubilay güven tazeledi.

Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu'nda Osman Kubilay güven tazeledi.

Genel kurulun açılışında konuşan Sapanca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Kubilay, kendilerine inanarak 2 dönem görev verdikleri için üyelere teşekkür etti.

Kubilay, 3'ncü dönemlerinin daha farklı ve ustalık dönemi olacağını belirterek, her zaman üyelerin yanında olaya devam edeceklerini söyledi.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan ise Kubilay'ı gösterdiği başarıdan dolayı kutlayarak, genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

187 kayıtlı üyeden 66'sının oy kullandığı seçime tek listeyle giren Kubilay yeniden başkanlığa getirildi.

Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim kurulu asil üyeleri; Ufuk Karan, Kamil Belat, İsa Çiçek, Celal Bahtiyar, Kadir Mercan, Ali Yücel Çuhadar, yedek üyeler; Ali Uğur Belat, Mustafa Keskin, Cesur Özen, Uğur Şahin, Erhan Akdoğan, Bülent Pir, denetim kurulu asil üyeleri; Ali Rıza Karakullukçu, Ali Dursun, Emrah Kırlı, yedek üyeleri; Mustafa Serkan Büber, Arif Tarım ve Ali Fuat Yılmazer.

Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen kongreye Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, SESOB Başkanı Alişan, yönetim kurulu üyeleri ile siyasi partilerin temsilcileri ve üyeler katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Alişan Sakarya Sapanca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title