Haberler

Sapanca'daki Spor Okullardaki Eğitimler

Sapanca Belediyesi spor okulları kapsamında güreş ve boks takımı çalışmalarını sürdürüyor.

Sapanca Belediyesi spor okulları kapsamında güreş ve boks takımı çalışmalarını sürdürüyor.

Sapanca Kaymakamlığı ve Sapanca Belediyesi tarafından oluşturulan spor okulları bünyesinde 250 sporcu eğitim görüyor.

Belediye Spor Müdürü Hakan Köksöken, yaptığı açıklamada, gençleri spora teşvik etmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

İlçede sporun her dalında çalışmalar yürütüldüğü ifade eden Köksöken, "Başkanız Yılmazer gençlerimizin gelişimine büyük önem veriyor. Belediye olarak, okul dışında kalan zamanlarını değerlendirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla çeşitli branşlarda spor okulları açıktık" dedi.

Köksöken, Sapanca'nın başarılı sporcularıyla daha fazla tanınmasını istediklerini belirterek şunları kaydetti:

"Spor okullarımız bünyesinde bulunan güreş ve boks takımımız çalışmalarını antrenörler Ferhat Akburak, Nuri Erdoğan ve Uğur Demir'in gözetiminde devam ediyor. Spor okullarımızı kaymakamımız Gökhan Azcan ve Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer'in spora olan ilgisi ve desteği ile kurduk. Okullarımızda eğitim alan sporcularımızla ilde, yurt genelinde ve yurt dışında düzenlenen turnuvalara katılarak Sapanca'yı başarıyla temsil edeceğiz. Büyük küçük her yaştan sporcudan oluşan spor okullarımızın idmanlarına dileyen herkes katılabilir"

Kaynak: AA / Yerel

Sapanca Belediyesi Aydın Yılmazer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title