Haberler

Sapanca'da Kutlu Doğum Haftası

Sapanca Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası Programı kapsamında kurum amirleri ve esnaflara gül dağıttı.

Sapanca Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası Programı kapsamında kurum amirleri ve esnaflara gül dağıttı.

14-20 Nisan tarihlerinde kutlanan Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında kurumlar, esnaf ve vatandaşlara Hz. Peygambere duyulan muhabbettin sembolü olan gül dağıtan Sapanca Müftüsü Orhan Örnek ve görevliler Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'i de ziyaret ederek haftanın anısına gül takdim ettiler.

Sapanca Müftüsü Orhan Örnek; "Kutlu Doğum Haftasının İlçemiz; Ülkemiz ve Tüm İslam Alemi için Hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Hafta dolayısıyla Sapanca Müftülüğü olarak Başkanımızı ziyaret ettik. Her zaman bizlere destek olan Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr Aydın Yılmazer'e Kutlu Doğum Haftası sebebiyle yapmış olduğu destekler için teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer ise, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ederek şu ifadelerde bulundu: "Peygamberimiz bilgisizliğin, cehaletin, zorbalığın, barbarlığın, şirkin, putperestliğin ve her türlü kötü davranışların doruk noktaya ulaştığı bir zaman diliminde alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. O'nu anlamaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Bildiğiniz gibi, 14-20 Nisan tarihleri arasında, efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif edişinin 1444'nci yıldönümü 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri ile kutlanmaktadır. Bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nın ana teması 'Hz. Peygamber ve İnsan onuru' olarak belirlenmiştir. O'nun ümmeti olmak bizler için en büyük bir onur kaynağıdır. Peygamberimiz bir insandır, ama insanların en hayırlısıdır. Kutlu Doğum Haftasının peygamberimize layık, hayırlı bir ümmet olmamıza vesile olması dileği ile Sapancalı hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum"

Ziyaretinden dolayı Sapanca Müftüsü Orhan Örnek'e de teşekkür eden Başkan Yılmazer, "Bu hafta ilçe müftülüğümüz öncülüğünde çok sayıda program yapılacak. Biz Müftülüğümüzün her zaman yanındayız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yılmazer Sapanca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title