Haberler

Şanlıurfaspor'da Balıkesirspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Şanlıurfaspor, kendi sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Şanlıurfaspor, kendi sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sarı-yeşilli takımın teknik direktörü Kemal Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda ligin iddialı takımlarından Yeni Malatyaspor'la oynadıkları karşılaşmadan 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Balıkesirspor'un da iyi bir takım olduğunu ifade eden Kılıç, kendi sahalarında oynayacakları bu maçtan da galip ayrılarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam etmek istediklerini dile getirdi.

Maçın seyir zevkinin yüksek olacağına ve kaliteli geçeceğine inandığını belirten Kemal Kılıç, "Balıkesirspor güçlü bir takım, ancak biz de kazanıp avantaj elde etmek istiyoruz" dedi.

Kılıç, kaleci Fırat ile kaptan Koray Avcı'nın Balıkesirspor karşısında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title