Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 çocuğa bayramlık elbise hediye etti.

Viranşehir Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ilçedeki ihtiyaç sahibi 500 çocuğa bayramlık elbise hediye etti.

Dernek Başkanı Murat Karadaş, yaptığı açıklamada, hayırseverlerin desteğiyle yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yardım çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

İlçede 500 ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık elbise hediye ettiklerini belirten Karadaş, yardımların yürütülmesine katkı sunanlara teşekkür etti.

Karadaş, yine ramazan dolayısıyla 200 aileye gıda yardımının yanı sıra yetim aileler için iftar organizasyonu da düzenlediklerini hatırlatarak, tek amaçlarının ihtiyaç sahiplerine gereken yardımı ulaştırmak olduğunu kaydetti.

Viranşehir'de doktorlar ödüllendirildi

Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, ilçede görev yapan 5 doktoru "Başarı Belgesi" ile ödüllendirdi.

Kaymakam Citer, Viranşehir 200 Yataklı Devlet Hastanesinde farklı branşlarda önemli ameliyatlar yapan Op. Dr. Şeref Okay, Op. Dr. Alper Aytekin, Op. Dr. Serkan Zengin, Op. Dr. Mustafa Yaşar ile Op. Dr. Semra Akkaya'yı makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Doktorluk mesleğinin zorluğuna değinen Citer, kaymakamlık olarak üstün başarı elde edenleri başarı belgesi ile ödüllendirdiklerini söyledi.

İlçede yapılmayan ameliyatları gerçekleştiren doktorlara teşekkür eden Citer, şunları kaydetti:

"Bizler her daim onların destekçileriyiz. Daha önce bu ameliyatlar ilçemizde yapılamıyordu. Vatandaşlarımız ya Şanlıurfa'ya yada başka bir şehre gidip ameliyat olmak zorunda kalıyorlardı. Ancak şimdi ise sağ olsun bu doktorlarımız göreve geldikleri günden itibaren büyük azim ve gayret göstererek bu ameliyatları gerçekleştirebiliyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Murat Karadaş Viranşehir Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Mehmet:

Yine sov yapalim dediler milleti birbirine ezdirdiler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title