Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Kaymakamlığı tarafından seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Viranşehir Kaymakamlığı tarafından seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda seçimin güvenli bir ortamda yapılması için alınacak tedbirlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Huzeyfe Citer, yaptığı açıklamada, seçmen iradesinin sağlık bir şekilde sandığa yansıması konusunda alınacak tedbirlerle ilgili toplantı düzenlediklerini söyledi.

Seçimin demokrasiye uygun sorunsuz geçirilmesi dileğinde bulunan Citer, şunları kaydetti:

" Önemli olan seçimlerin hiçbir baskı ve etki altında kalmadan yapılması, vatandaşlarımızın iyi bir şekilde tercihlerinin sandığa yansımasıdır.  Seçimlerin düzen içerisinde yapılması yüksek seçim kurulu denetiminde ilçe seçim kollarının görevidir. Ancak kamu güvenliği, yerel asayişi huzur ve sükun ortamının sağlanması kanun dışı eylem işlerinin önlenmesi, kaymakamlık ve kolluk güçlerimizin görevleri arasındadır. Bu anlamda biz ilçemizde vatandaşlarımızın huzur ve sükun ortamı içinde rahat bir şekilde oylarını kullanabilmeleri, seçimin bir barış ortamında huzur içerinde geçmesi için gerekli tedbirleri planladık.

"Acil tıp hizmetleri triaj uygulamaları" projesi

Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, "Acil Tıp Hizmetleri Triaj Uygulamaları" projesi kapsamında Macaristan'a gidecek olan lise öğrencilerini kabul etti.

Citer, makamında kabul ettiği öğrencilerle gezileri hakkında konuştu, çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Gezinin öğrenciler için çok faydalı olacağına inandığını belirten Kaymakam Citer, " Orada insanlar yeni şeyler öğreniyor ve yeni şeyler üretiyor. Türkiye son yıllarda bilgi ve teknoloji alanında yeni atılımlar gerçekleştiriyor. İnanıyorum ki öğrencilerimiz de Türkiye'yi bilge ve teknoloji üretiminde en başa taşıyacaktır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü Abdullah Taşdemir ise  öğrencilerin proje sayesinde Avrupa'daki yeniliklerin keşfi ve oradaki bölümle alakalı uygulamalar üzerine bir eğitim yapılacağını söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Viranşehir Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title