Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek ilçesinde yürütülen Kanala Değil Havuza Projesi kapsamında öğrenci ve esnafa el ilanı dağıtıldı.

Siverek ilçesinde yürütülen Kanala Değil Havuza Projesi kapsamında öğrenci ve esnafa el ilanı dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, proje kapsamında, yaz aylarında yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek için el ilanı ve afiş dağıttı.

Polisler, öğrencilere ve esnafa sulama kanallarında balık tutulmasının ve çevresinde herhangi bir etkinlikte bulunmanın tehlikeli ve ölümcül olduğu anlattı.

Siverek'te yaz Kur'an kursu başladı

Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, ilçede yaz Kur'an kurslarına 5 bin kişinin kayıt yaptırdığını bildirdi.

Müftü Yazar, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulların tatil olmasıyla başta camiler olmak üzere müftülüklere bağlı diğer merkezlerde Kur'an eğitiminin verilmeye başlandığını söyledi.

Kurslara çocukların ilgi gösterdiğini belirten Yazar, kursun 23 Ağustos'ta sona ereceğini aktardı.

Yazar, çocukların kursa gösterdiği ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, "İlçe ve köylerde 134 kurs açıldı. Bu kurslarda 170 din görevlisi görev alıyor. Kurslara şu ana kadar 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, düzenlediği basın toplantısında, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi parti üyeleriyle ilçede yapılması gerekenleri görüştüklerini belirterek, partilerinin adayına ilçede büyük destek çıkacağına inandığını söyledi.

Yerel seçimlerde ilçede partisinin topladığı oy performansını cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de görmek istediklerini vurgulayan Çelik, "Belediye seçimleri sandıklara sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu gördük. Onun için cumhurbaşkanlığı seçiminde üzerinde en çok durduğumuz nokta sandık güvenliği olacaktır" dedi.

Toplantıya, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçe teşkilatı üyeleri, mahalle temsilcileri ile mahalli seçimlerde görevli sandık üyeleri katıldı.

Aranan kişi yakalandı

Viranşehir ilçesinde hakkında tutuklama kararı olan kişi yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Büro Amirliği ekipleri Yenişehir Mahallesi'nde asayiş uygulaması yaptı.

Uygulamada, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan N.Y gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen N.Y cezaevine konuldu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Çelik Şanlıurfa Siverek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title