Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir'de ihtiyaç sahiplerine iftar

Viranşehir Eğitim ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ihtiyaç sahibi ailelerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Derik Caddesindeki dernek binasında verilen iftar yemeğinde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi. İftarda Mısır'da ve Suriye'de yaşanan olaylarını bitmesi için dua edildi.

Dernek Başkanı Selahattin Büyükturan, iftar yemeğinin amacınını dayanışma ve kaynaşma olduğunu söyledi.

Ramazan ayı dolayısıyla İlçede birçok iftar düzenlediğini anımsatan Büyükturan, "Bu kervanda biz de olmak istedik. İlçedeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik iftar yemeği düzenledik. Bundan dolayı düzenlenen iftar yemeğine vesile olan hayırseverlere ve iftara katılan vatandaşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hilvan'da iftar programına ilgi

Hilvan Kaymakamlığınca düzenlenen iftar programana vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Kaymakamlık basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Çimdeli Mahallasinde verilen yemekte Kaymakam Uğur Sezer, vatandaşlarla  iftarını açtı. İftarın ardından sohbet eden Kaymakam Sezer, vatandaşların taleplerini dinledi.

Programa Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Emniyet Müdürü Serhat Demir,  İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bilgehan Bilgin, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfa Suriye Derik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title