Haberler

Şanlıurfa'da Öğrenci Yurdu Temeli Atıldı

Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için hayırseverlerin desteğiyle yaptırılacak Yeşildirek Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı

Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için hayırseverlerin desteğiyle yaptırılacak Yeşildirek Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Yeşildirek Mahallesi'nde Şair Nabi Öğrenci Yurtları bünyesinde yaptırılacak yurdun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ülkede vatanını seven insanlara ihtiyacın son günlerdeki Taksim Gezi Parkı Odaklı gelişmelerle daha çok belirginleştiğini ifade etti.

Hayırseverlere desteğinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Özcan, şunları kaydetti:

"Bu tür müesseler olmasa idi bizim şuanda Gezi Parkı'nda daha çok acınacak durumda olan insanımız olabilirdi ama Allah'a şükür bu müesseler Şanlıurfa'da ve Türkiye'de bu tür hizmetler takdire şayandır. Buralarda herhangi bir çıkar amaçlanmıyor tamamen gönüllü olarak aileleriyle insanlar fedakarlık ediyor. Allah bu insanların ve müesseselerin sayısını artırsın. Gençlerin maddi ve manevi ilimleri bir arada öğrenmeye ihtiyaçları var. Aksi takdirde sorunlar ortaya çıkar, gençlerimiz eksik kalır. Allah bu insanlara yardım etmeyi herkese nasip etmiyor, nasibi olanlar bi şekilde bu yolda ömrünü ve parasını harcıyor."

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı da belediye olarak insanların yaşam alanlarına ilişkin alt yapı hizmetlerini yürütmeye çalıştıklarını söyledi.

Amaçlarının insana hizmet olduğunu ifade eden Kırıkçı, "Gönüllü olarak bu hizmetleri yürütenleri canı gönülden kutluyorum. Biz kentlerin maddi mimarlarıysak bu gibi kurumlar da toplumun manevi inşaasının mimarlarıdır. Kendilerini tebrik ediyorum böylesine güzel bir hizmeti halkımıza sunmaya çalışıyorlar. Karınca kararınca destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şair Nabi Öğrenci Yurtları sorumlusu Bekir Söylemez ise son aylarda hayırseverlerin öğrenci yurtlarının yapımına verdiği desteği artırdığını belirterek, destekde bulunanlara teşekkür etti. Söylemez, kentte yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrencinin bulunduğunu, daha fazla öğrenciye destek olabilmek için hayırseverlerden katkılarını artırmalarını beklediklerini kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Halil Özcan Şanlıurfa Ak Parti Taksim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title