Haberler

Şanlıurfa'da Arazi Kavgası: 1'i Ağır 3 Yaralı

Şanlıurfa’da köylüler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da köylüler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Gölpınar kırsal Mahallesinde köylüler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. İddiaya göre, mera arazisi üzerinde anlaşamayan köylüler ile eski muhtar Fethi K. arasında devam eden tartışma, Fethi K.'nin sabah saatlerinde tarlayı sürmeye gitmesi üzerine silahlı kavgaya dönüştü. Uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada Hacı Ç., Mehmet Sinan Y. ile İbrahim Y. yaralandı. Yaralılar, köylüler tarafından özel araçlarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan İbrahim Y.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kavga nedeniyle polis ekipleri hastane önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine giden özel harekat polisleri ve çevik kuvvet ekipleri kavganın yeniden başlamaması için mahallede güvenlik önlemleri aldı. Mahalledeki gerginliğin devam ettiği belirtildi.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaköprü Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title