Haberler

Sanko Park'ta Guınness Rekor Denemesi

Güncelleme:

Gaziantep'te bulunan Sanko Park, '2. Dünya Ebru Günü Festivali' etkinlikleri kapsamında, Guinness rekor denemesine ev sahipliği yapacak.

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park, '2. Dünya Ebru Günü Festivali' etkinlikleri kapsamında, Sanko Holding sponsorluğunda düzenlenecek Guinness rekor denemesine ev sahipliği yapacak.

2. Dünya Ebru Günü etkinlikleri organizasyonunu üstlenen Gaziantepli ebru sanatçısı, Anadolu Süsleme Sanatları Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Mesut Osmanlıoğlu, 13 ile 22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Guinness rekor denemesinin yanı sıra, 'Sesler ve Renkler' teması ile sergi ve sempozyum düzenleyeceklerini söyledi.

Osmanlıoğlu, rekor denemesinin, Sanko Park'ta 14 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'da Sanko Holding'in ana sponsorluğunda yapılacağına vurgu yaptı.

"Rekor denemesini başardığımızda, tescili Sanko'nun yanı sıra, Gaziantep'in birlik-beraberliği ve ortak aklın yansıması olarak Valilik ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bir dizi resmi kurum ile Sanayi ve Ticaret Odaları adına yapılacaktır" diyen Osmanlıoğlu, bu sayede Gaziantep'in Gazi unvanının yanına, Guinness Rekorlu Şehir unvanını da eklemiş olacaklarına dikkati çekti.

SANKO PARK

Sanko Park Alışveriş Merkezi, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip.

Sanko Park bünyesinde 3.080 metrekare Teknosa elektronik hipermarketi, 2.995 metrekare Avşar Sinemaları, 4.271 metrekare Play Park Bowling ve eğlence merkezi, 340 metrekare Buzz Park buz pisti, 25.005 metrekare ana (Anchor) mağazalar, 18.532 metrekare mağaza, 3.253 metrekare restoran & fastfood & cafe alanlarının yanı sıra, 500 metrekare araba yıkama alanı ve 1.200 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Gaziantep'in önde gelen yaşam alanı olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Migros ve Dominos Pizza gibi markalar yer alıyor. Aylık bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla marklara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sanko Holding Gaziantep Eylül Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title