Haberler

Sanko Holding Emekçileri İftarda Buluştu

Sanko Holding’in her yıl çalışanları arasında düzenlediği geleneksel iftar yemeği Adıyaman Hisar Salonu’da gerçekleştirilerek kurum emekçileri bir araya geldi.

Sanko Holding'in her yıl çalışanları arasında düzenlediği geleneksel iftar yemeği Adıyaman Hisar Salonu'da gerçekleştirilerek kurum emekçileri bir araya geldi.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu'nun ev sahipliğinde, Sanko Tekstil fabrikasında çalışanlara verilen iftar yemeğine, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, OSB Başkanı Abdulkadir Çelenk, bazı kurum amirleri, Sanko çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Hisar Restoran'da düzenlenen yemekte konuşma yapan Adil Sani Konukoğlu, "Sizlerle her Ramazan'da birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin başındaki terör belasının son bulmasını istiyorum. Ülkemizin geleceğine inanıyorum. Birbirimize sımsıkı sarıldığımız, birlik ve beraberliğimizi sağladığımız takdirde hiç kimsenin ülkemizi ve bölgemizi bölmeye gücü yetmeyecektir. İnanıyorum ki 2023 ve 2071'de Türkiye dünyanın ilk beş ülkesinden biri olacaktır. Onun için durmadan çalışıyor ve üretiyoruz. Şimdiden sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum" dedi.

Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeklerinden dolayı Konukoğlu ailesine teşekkür eden TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, "Allah bu mübarek Ramazan ayı hürmetine teröre, fitneye ve fesada son versin. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Huzur ve istikrarın olduğu yerde ekonomi olur. Ekonominin olduğu yerde iş ve AŞ olur. İlimize yaptıkları katkılardan dolayı Konukoğlu ailesine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Adıyaman'a yaptığı ekonomik katma değerlerden dolayı Sanko Holdinge en içten şükranlarını sunarak Konukoğlu ailesine teşekkür eden Vali Abdullah Erin ise, "Aş ve ekmeğin olduğu yerde terör olmaz, kavga olmaz. Hain terör örgütü ne yaparlarsa yapsınlar, duyarlı hükümetimiz, duyarlı Sanko Holding gibi bir serüvenin olduğu ve vatanını milletini seven duyarlı işadamlarımız olduğu sürece, birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı müddetçe, Türkiye'yi Suriye'ye, Irak'a, Libya'ya çeviremeyeceksiniz. Biz Osmanlı'nın torunlarıyız. Biz bir tespihin taneleri gibi şu anda dağılmış vaziyette değiliz. Ama bu tespihin imamesi Anadolu topraklarındadır. Bu aziz millet, bu aziz dava ve bu kararlılıkla tarihe yeniden müdahale edeceğiz. Kim çatlarsa çatlasın. Bu anlamda bir vali olarak, Valiliğin izzet ve şerefini koruyup, pekiştirmenin yanında, Adıyaman halkımızın ekonomik ve sosyal refahının artırılması yolundan taş üstüne taş koyanın hizmetkarı olacağız, önlerine düşüp elimizden ne geliyorsa yapacağız. Adıyaman'ın birçok il'e örnek teşkil edecek birlikteliği ve beraberliği vardır. Adıyaman ilimizin bu memlekete artı değerden, katma değerden başka hiçbir faaliyeti yoktur. Bu anlamda Adıyaman çok daha iyisini ve çok daha güzelini hak ediyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman'ı hak ettiği yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Açılan iftar sonrası ve yapılan konuşmaların ardından Sanko Holding'de 10 ve 25 yıl emek verenlere Vali Abdullah Erin, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından, üzerinde personelin fotoğrafları işlenmiş kristal plaket, altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Programda ayrıca, Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç tarafından Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'na Adıyamanspor forması takdim edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adil Sani Konukoğlu Sanko Holding Abdullah Erin Ahmet Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title