Haberler

Samsunspor'un Şampiyonluk Parolası

SAMSUNSPOR'UN ŞAMPİYONLUK PAROLASI

SAMSUNSPOR'UN ŞAMPİYONLUK PAROLASI

TEKNK DİREKTÖRÜ KALPAR: "KALAN 7 MAÇIN 4'ÜNÜ KAZANIRSAK ŞAMPİYON OLURUZ"

Murat SANDIKÇI/SAMSUN,(DHA)

(FOTOĞRAFLI)

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ligin ikinci yarısına başlarken 11 maç kazanmaları halinde şampiyon olabileceklerini söylediğini hatırlatarak,

"O hesabımız halen devam ediyor. Kalan 7 maçımızdan 4'ü kazanırsak matematiksel garanti olmamakla beraber hesaplarımız tutmuş olacak" dedi.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki Samsunspor, Bank Asya 1'nci Ligi'ndeki liderliğini sürdürmenin keyfini yaşıyor. Şehrin her yeri kırmızı beyaz bayraklarla süslenirken yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına kadar herkesin yüzü gülüyor.

Diyarbakırspor galibiyetiyle liderliğini sürdüren ve 3'te 3 yapan Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, bu başarının sırrının ekip ruhunda yattığını söyledi. Samsunspor'un bugünlere kolay gelmediğini dile getiren Kalpar, "Sezon başından hedef Play Off'tu. Şu anda bu hedefi tutturduk. İlk altının içindeyiz. Ama altını özellikle çizmek istiyorum. Ligde lider durumdayız. Bu başarımızın en büyük nedenlerinden biri de iyi bir takım oluşumuz ve iyi bir ekip ruhunu yakalamış olmamızdır" dedi.

Şu anda herkesin çok mutlu olduğunu, Samsunspor'un şampiyon olması halinde bu mutluluğun daha da artacağını kaydeden başarılı teknik adam Hüseyin Kalpar, ancak yine de tedbiri elden bırakmadıklarını dile getirdi. Şu anda yaşanmış hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Kalpar, "Gerçekleştirdiğimiz hiçbir şey yok. Sadece puan farkıyla lideriz. Bu bir avantajdır. Bu avantajı sonuna kadar kullanabilmek için mücadele edeceğiz. Bunun içinde 7 maçımız kaldı. 7 maçı da mümkün olduğu kadar iyi geçirmemiz lazım. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanabilme özelliği içinde olmamız gerekiyor. İkinci yarı başlarken şunu söylemiştim; 11 maç kazanırsak şampiyon oluruz demiştim. Hala o hesaplarımız ve söylemlerimiz devam ediyor. Şu anda o hesaplarımızın tutması için 4 maç kazanmamız lazım. 4 maçı kazanırsak matematiksel garanti olmamakla birlikte hesaplarımız tutmuş olacak" diye konuştu.

Ligin çok kaliteli olduğunu ve her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu kaydeden teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Konsantreden uzaklaşmadan, hiçbir şey gerçekleştirmediğimizi bilmeliyiz. Sadece şu anda avantajlı olduğunu söyleyebilirim. Bu avantajı kullanmak bizim elimizde. Amaç kesinlikle lige çıkmaktır. Futbolcularım buna fazlasıyla inanıyorum. Onların inancı bizi belli bir yere getiriyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Bakmadan Geçme

Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Haziran günün maçları nereden izlenir? Sinop bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! 14 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Haziran burç yorumları nedir? Siirt bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Samsun bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sakarya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Rize bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Osmaniye bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ordu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Niğde bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Nevşehir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Muş bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
Ayşe Ateş'ten MHP ve Ülkü Ocaklarına hodri meydan: Şimdiye kadar korudular, mahkemeye gelip yine korusunlar

Ayşe Ateş'ten MHP ve Ülkü Ocaklarına hodri meydan: Şimdiye kadar korudular, mahkemeye gelip yine korusunlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title