Haberler

Samsunspor'un Diriliş Gecesi

Samsunspor Kulübüne katkı sağlamak için Atakum Belediyesi öncülüğünde başlatılan Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyasının gala gecesi, şehri aynı salonda buluşturdu.

155 bin Samsunspor formasının 55 TL'den satışa çıkartıldığı kampanyanın sadece gala gecesinde 30 bin Samsunspor forması satıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bu şehrin çocukları, bu şehrin takımına sahip çıkıyor. Samsunspor efsanesinin diriliş dönemine şahitlik ediyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi ve Samsunspor Kulübü işbirliği ile başlatılan Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası, Samsunluları, Samsunspor sevdasıyla kucaklaştırdı. Kampanya için Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirilen gala gecesi, Türkiye'nin gündemi oldu. Kampanyanın, sadece gala gecesinde 30 bin Samsunspor forması satılarak bir rekora da imza atıldı. Hedef, kısa sürede 155 bin Samsunspor forması satılarak kulübe yaklaşık 9 Milyon TL katkı sağlanacak. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda binlerce Samsunspor taraftarını ve Samsun sevdalısını buluşturan Bu Aşkın Kahramanı Sensin gala gecesinde Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ile siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş adamları, taraftar gruplarının tribün liderleri ve çok sayıda Samsunlu, Samsunspor aşkıyla bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise geceye telekonferans yöntemi ile bağlanarak kampanyaya destek verdi. Spor dünyasının efsane ismi Tansu Polatkan'ın sunduğu geceye genç şarkıcı Çağatay Akman da katılarak kampanyaya destek verdi.

BAKAN KILIÇ'TAN TEŞEKKÜR

Samsunspor için başlatılan Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyasının önemine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Forma kampanyasına destek verecek olan tüm Samsunlu hemşerilerime, Samsun sevdalılarına teşekkür ediyorum. Herkesin elini taşın altına koyması ve Samsunspor'un önümüzdeki dönemde daha iyi bir noktaya gelebilmesi için herkesin çaba sarf etmesi gerekir. Samsunspor'a destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. İnşallah gelecek dönemde büyük başarılara imza atacak Samsunspor ile hep beraber övüneceğiz. Herkesten elinden geldiğince şehrin takımına sahip çıkmalarını ve çaba sarf etmesini rica ediyorum" dedi.

VALİ ŞAHİN: YERİMİZ SÜPER LİG

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise konuşmasında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu'yu kampanya için kutlayarak, "Bu akşam burada büyük birlik ve beraberliğe şahit oluyoruz. Emek veren herkesi kutluyorum. Samsunspor 2 sene Süper Lig'in kapısından döndü. Bu sene de öyle başarılar umuyorduk ama ekonomik sıkıntılar yüzünden zor günler geçirdik. Devre arasında çok iyi transferler yapıldı. Bu kampanya ile Samsunspor'a büyük ekonomik kazançlar elde edilecek ve inşallah önümüzdeki sezon Süper Lig'de hak ettiği yerde olacak" diye konuştu.

SAMSUNSPOR TARAFTARI BENZERSİZ

Samsunspor taraftarından övgü dolu sözlerle bahseden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Karda kışta yağmurun altında takımına sahip çıkmak, kısılan sesine rağmen haykırmaktır. Taraftar olmak babasından öğrendiği bu sevgiyle çocuğunu büyütmektir. Taraftar olmak birbirini hiç tanımasa da hiç bilmese de ve belki bir daha hiç karşılaşmayacak olsa da binlerin tek yürek olma halidir. Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası, Samsunsporluları tek yürek haline getirmiş önemli ve örnek bir kampanyadır" dedi.

PROJENİN MİMARI İSHAK TAŞÇI

Kampanyanın mimarı olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise konuşmasıyla salonda bulunanlara heyecanlı anlar yaşattı. Başkan Taşçı, "Bugün burada, bu salonu dolduran kalabalığa baktığımda, Samsunlu olmanın onurunu, Samsunsporlu olmanın gururunu bir kez daha yaşadım. Tarihteki misyonu itibariyle Samsun, kurtulan değil kurtaran şehir olarak anılmıştır. Şimdi bir Kurtuluş Mücadelesi'ni, diriliş hareketini daha hayata geçiriyoruz. Bu şehrin çocukları, bu şehrin takımına sahip çıkıyor. 155 bin formanın satışıyla kulübümüzün kasasına ciddi bir miktarda destek oluşturuyor. Kampanyaya sadece forma satışı olarak bakmayın. Bu kampanya, Samsunluları birlik ve beraberlik içerisinde olmaya, güç birliği yapmaya ve bu sayede Samsunsporumuzu hak ettiği yere ulaştırmamamıza katkı sağlıyor. Samsunspor bize babalarımızın mirasıdır. Bizim de çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras, yine Samsunspor sevgisidir. Bu akşam, Samsunspor efsanesinin dirilişine şahitlik ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Şahin İshak Taşçı Samsunspor Atakum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title