Haberler

Samsunspor'da Şanlıurfaspor Beraberliği Üzüntüsü

Kulüp Başkanvekili Bank: "Farklı kazanabileceğimiz bir maçta şansızlık yüzünden gol dahi atamadık"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanvekili Mehmet Bank, "Farklı kazanabileceğimiz bir maçta şansızlık yüzünden gol dahi atamadık" dedi.

Bank, Şanlıurfaspor ile sahalarında oynadıkları maçın 0-0 beraberlikle tamamlandığını hatırlattı.

Oldukça iyi başladıkları maçta net gol pozisyonları da ürettiklerini dile getiren Bank, "Takımımız her geçen hafta daha iyi mücadele ediyor. Şanlıurfa karşısında da iyi mücadele etti. Artık takım kurgusu oluşmaya başladı. Sadece üzerimizde bir şanssızlık var. Farklı kazanabileceğimiz bir maçta şansızlık yüzünden gol dahi atamadık" diye konuştu.

Bank, bundan sonraki haftalarda şansızlıklarının düzeleceğine inandığını vurguladı.

Taraftarların maç boyunca yönetim kurulunu istifaya davet etmesine de değinen Bank, şunları kaydetti:

"1978 yılından beri taraftar, tüm yönetim kurullarını istifaya davet ediyor. Buna bizden önceki yönetim kurulları da şahit oldu. Tabiki takımın iyi sonuç alamamasının üzüntüsü nedeniyle taraftarlarımız haklı. Orduspor maçıyla takımın iyi sonuçlar almaya başlayacağı inancındayız. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Onların da takımına sahip çıkmaya devam etmesini bekliyoruz."

"Teknik direktörümüz yanlış konuştu"

Bank, teknik direktör Erhan Altın'ın, Şanlıurfaspor maçının ardından kulübün ekonomik sıkıntılarını dile getirmesini eleştirerek, "Evet, ekonomik sıkıntı yaşıyoruz ama teknik direktörümüz yanlış konuştu. Her takımda ekonomik sıkıntı var. Yönetim kurulu olarak bunu çözmek için uğraşıyoruz" ifadesini kullandı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfaspor Samsunspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title