Haberler

Samsun Müftüsü Öztürk'tan Taşçı'ya Ziyaret

Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk ve Atakum ilçe Müftüsü İsmail Keskin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti.

Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk ve Atakum ilçe Müftüsü İsmail Keskin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Öztürk, Atakum ilçesinin nüfusunun günden güne arttığını ve 200 binlere dayandığını söyledi.

Böyle gelişen bir ilçenin müftülük binası olması gerektiğine işaret eden Öztürk, "Burada güzel bir müftülük binasına ihtiyaç vardır. Bunu sizinle başarabileceğimizi biliyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın ilçemizde üç adet yurt yapma planı vardır. Bunlardan birinin arsası hazırdır. diğerleri için yer arayışımız sürmektedir. Bu konularda bize Belediye Başkanımız İshak Taşçı'nın yardımcı olacağı inancındayız"dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, ilçede müftülük binası ile kız ve erkek öğrenci yurtlarının yapılacak olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Müftülük binası  ve yurtlar için yer tespit etme ve alma çalışmalarınıza imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olurum. Uğraşlarınız halka hizmet içindir ve ben buna severek destek veririm" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Hayrettin Öztürk İshak Taşçı Atakum Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title