Haberler

Samsun Milli Eğitim Müdürü Cora, Yakakent ve Alaçam İlçelerini Ziyaret Etti

Samsun Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, beraberinde Müdür Yardımcısı İsmail Yavuz, Şube Müdürleri Melih Erdem, Hasan Yetik ve Abdullah Yangöz ile birlikte Yakakent ve Alaçam ilçelerini ziyaret etti.

Samsun Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, beraberinde Müdür Yardımcısı İsmail Yavuz, Şube Müdürleri Melih Erdem, Hasan Yetik ve Abdullah Yangöz ile birlikte Yakakent ve Alaçam ilçelerini ziyaret etti.

Cora, Yakakent ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan'dan geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminin genel değerlendirilmesi ve yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçeleri tek tek ziyaret ettiklerini söyleyen Cora, "İlimiz öğrencilerinin daha modern ve donanımlı sınıflarda eğitim görmeleri, sınavlardaki başarılarının bir önceki yıla göre daha üst seviyeye çıkması ve öz güveni yüksek kaliteli bireyler olarak yetişmeleri için çok yönlü bir çalışma içindeyiz. Ayrıca il genelinde yapımı devam eden okullarımızın bir kısmını yeni eğitim dönemine yetiştirme gayretindeyiz. Yepyeni bir eğitim sistemi olan 4+4+4 sistemine geçiş sürecinde sorun yaşamamak için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Alaçam ilçesinde de yeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunan Cora, göreve yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Sarı'ya başarılar dileyerek, "Aslında burası onun kadrosunun bulunduğu ilçeydi. Alaçam'da eğitimde istenilen hedeflere ulaşılmasında ona ve ekibine büyük iş düşüyor. Tüm ilçelerimizde eğitimde, hem akademik hem de her yönden kaliteli öğrenci yetiştirme hedeflerimize ne kadar hızlı ulaşırsak Türkiye genelinde de istediğimiz, arzuladığımız yerlere o kadar hızlı ulaşacağız demektir" diye konuştu.

Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün artık bağımsız bir binada hizmet verecek olmasından duyduğu mutluluğu da dile getiren Cora, yeni binanın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Mustafa Çavuş

Yayıncı: Dilek Sezen - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Cora Yakakent Samsun Alaçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title