Haberler

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu

İlkadım ilçesinde 350,40 gram bonzai, 52 gram esrar ve 28 uyuşturucu hap, Ordu karayolunda ise 28 bin 150 paket kaçak sigara ele geçirdi.

İlkadım ilçesinde 350,40 gram bonzai, 52 gram esrar ve 28 uyuşturucu hap, Ordu karayolunda ise 28 bin 150 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışmaları sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında ekipler, Kışla Mahallesi'nde ikamet eden bir şahsın evinde yaptıkları aramada, 350,40 gram sentetik kannobinoid maddesi (bonzai), 22,70 gram esrar maddesi, bir şarjör ile 5 adet 9 mm çapında dolu fişek ele geçirdi.

Öte yandan, Karadeniz Mahallesi Mescidizade Sokak'ta, ekiplerce şüphe üzerine durdurularak aranan bir kişinin üzerinde 3 extacy hap, evinde 28 extacy hap ve 52 gram esrar, ekipleri görünce cebindeki maddeyi atan bir başka şahsın cebinde 21 extacy hap ele geçirildi.

Olaylarla ilgili 3 şahıs gözaltına alındı.

Ordu-Samsun karayolu üzerinde durumundan şüphelenilen bir araçta yaptıkları aramada ise 28 bin 150 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olaya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.

Şüpheli şahıslar hakkında, "uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak" ve "5607 sayılı yasaya muhalefet" suçundan tahkikat başlatıldı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İlkadım Samsun Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title