Haberler

Samsun) Başkan Tok: "Kadın Mutlu Olursa, Aile Mutlu Olur"

(SAMSUN) Başkan Tok: "Kadın mutlu olursa, aile mutlu olur"SAMSUN (İHA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kadın mutlu olursa, aile mutlu olur.

(SAMSUN) Başkan Tok: "Kadın mutlu olursa, aile mutlu olur"

SAMSUN (İHA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kadın mutlu olursa, aile mutlu olur. Aile mutlu olursa toplum mutlu olur" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 5 ay önce hizmete açılan Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde bayan kursiyerlerle bir araya geldi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan kurslarında eğitim gören bayanlarla bir araya gelen Başkan Tok, "2015 yılında temelini atarak 18 ay sonra açılışını yaptığımız Derebahçe Sosyal Tesislerimizin halkımız tarafından aktif ve yoğun şekilde kullanılması bizleri son derece mutlu etmiştir. 5 ay önce halkımızın istifadesine sunduğumuz bu tesisimiz, Samsun'un en büyük toplantı ve düğün organizasyonlarının yapıldığı, etüt ve kurs merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanı olarak hizmet vermektedir. Bu alanları canlı olması, yaşayan bir merkez olarak faaliyette olması sizlerin sayesindedir" diye konuştu.

"Her projemizde bayanları düşündük"

Belediye olarak kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Göreve geldiğimiz günden bu yana kadınlarımızla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hanımlar Lokalimizde yüzlerce kadınımız tesisimizin tüm imkanlarından faydalanarak sosyal yaşamın içerisinde aktif bir şekilde yer alıyor. Kültür merkezlerimizde bayanlar, çeşitli branşlarda kurs görmekte ve el becerileri kazanmaktadır. Kadınlarımız için mutlu ve huzurlu bir aile tesis etmek için 'Aile Okulu' eğitim seminerlerimizi ve söyleşilerimizi sürdürmekteyiz. Mahallerde parklarda oluşturduğumuz alanlarda kadınlar fitness kondisyon aletleri ile sağlıklı yaşam için spor yapabilmektedir. Yine Baruthane Mahallesi Ihlamur Bulvarı üzerinde bayanları da düşünerek istifadelerine sunacağımız onların ders yapabilecekleri, ibadet yapabilecekleri Selçuklu mimarisine uygun Camii ve Külliye inşa ediyoruz. Son olarak yaptığımız 'Anne Okulu' projemizin tanıtımını yaptık. Her Anne Bir Okul sloganı ile toplumumuzun temelini oluşturan aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan annenin eğitimini önemsiyoruz. Dünyaya gözlerini açan yavrularımızın ilk öğretmeni olan annenin eğitimi toplumun eğitimdir" şeklinde konuştu.

Başkan Tok, konuşmanın ardından kurs sınıflarını gezerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Tok İlkadım Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title