Haberler

Samsun - 12 Yaşındaki Kızı 3 Bin Lira Başlık Parasına Aldı

Samsun'da 22 Yaşındaki Ramazan Y., Ailesine 3 Bin Lira Başlık Parası Ödediği Akrabası Olan 12 Yaşındaki H.y.ile Cinsel İlişkiye Girdi.

Samsun'da 22 yaşındaki Ramazan Y., ailesine 3 bin lira başlık parası ödediği akrabası olan 12 yaşındaki H.Y. ile cinsel ilişkiye girdi. H.Y. yaş tesbiti için gittiği hastanede 62 yaşındaki Şahin S.'nin tacizine uğradı. Şikayet üzerine birlikte yaşadığı Ramazan Y. ve Şahin S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay Havza İlçesi Yaşalan Köyü'nde yaklaşık 2 hafta önce meydana geldi. İddiaya göre Ramazan Y. akrabasının kızı H.Y.'ye aşık olunca, küçük kızı rızasıyla İstanbul'a kaçırdıktan sonra cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra iki aile aralarında 3 bin TL karşılığında anlaşınca Ramazan Y. ve H.Y. evlenmek üzere köye geri döndü, ancak cinsel ilişkiye girdiklerini sakladı. Kaçırılma olayı Jandarmaya bildirildiği için gözaltına alınan Ramazan Y. nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne çıkartıldı. Mahkeme şüpheliyi serbest bırakıp kızın gerçek yaşının belirlenmesi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.Samsun'a gelen Ramazan Y. ve H.Y., daha önceden tanıdıkları Nüfus Müdürlüğü'nden emekli olan arzuhalcilik yapan Şahin S.'den yardım isteyerek birlikte hastaneye gitti. Şahin S. burada küçük kızı öptükten sonra, "Buralar kalabalık gel tenha bir yere gidip seni biraz seveyim" diyerek dudağından öpmek isteyince, H. Y. yanından kaçarak gözyaşları arasında Ramazan Y.'yi aramaya başladı. Bu sırada H.Y.'nin ağladığını gören bazı vatandaşlar, olayı öğrenince genç kız polise teslim edildi. Polis bunun üzerine Şahin S. ve Ramazan Y.'yi gözaltına aldı. Şahin S. polis ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. H.Y. ise ifadesinde, "Ramazan ile evlenmek için kaçtık ve rızamla cinsel ilişkiye girdik. Ailelerimiz anlaşınca evlenmek üzere geri döndük ancak cinsel ilişkiye girdiğimizi söylemedik. Mahkeme tarafından gerçek yaşımın belirlenmesi için Samsun'a hastaneye sevk edildim. Burada daha önceden tanıdığımız Şahin S.'den hastane işlerimizde yardımcı olmasını istedik. O da kabul etti ve hastaneye gittik. Ramazan beklerken biz hastanenin bir bölümüne geçip beklemeye başladık. Şahin S. beni yanağımdan öptükten sonra, 'Burası kalabalık. Gel seni tenha bir yere götürüp seveyim' dedikten sonra dudağımdan öpmek istedi. Ben kaçtım. Ağlayarak Ramazan'ı ararken buradaki vatandaşlar beni polise götürdü" dedi. H.Y. polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla devlet koruması altına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen Ramazan Y. ve Şahin S., savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Ramazan Y.'yi küçük yaşta kıza cinsel saldırı suçundan, Şahin S.'yi ise küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İETT şoförü 'Psikolojim bozuldu' diyerek otobüsü terk etti

İETT şoförü "Psikolojim bozuldu" diyerek otobüsü terk etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title