Haberler

Samsat Kaymakamı Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Adıyaman’ın Samsat ilçe Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat Engelliler Derneğini ziyaret ederek yetkililerden sorunlarına ilişkin bilgiler aldı.

Adıyaman'ın Samsat ilçe Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat Engelliler Derneğini ziyaret ederek yetkililerden sorunlarına ilişkin bilgiler aldı.

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş amirleri ile birlikte ziyaret ettiği Engelliler Derneğinde Başkan Ziya Eşkara sorunları ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Başkan Eşkara, "Samsat ilçemizde yaklaşık 300 engelli vatandaşımız bulunmaktadır. Bu kardeşlerimiz ile görüşme, kaynaşma ve birlikte zaman geçirebileceğimiz bir ortam bulunmamaktadır. Yine üyelerimiz ve diğer engelli kardeşlerimiz ile birlikte yapmayı düşündüğümüz sosyal faaliyetler için finansman temininde sıkıntılar yaşamaktayız. Bunun için yaptığımız projelere destek olunmasını istiyoruz" dedi.

Kaymakam Kürşad Atak ise yaptığı açıklamada, ilçemizdeki yaşlı, kadın veya engelli olan dezavantajlı sayılabilecek vatandaşlara pozitif ayrım yaptıklarını, Sosyal Devlet anlayışı ile bu vatandaşlarımıza her türlü yardımı yapacaklarını ifade etti.

Kaymakam Atak, konuşmasının devamında, "Kurum amirlerimiz ile birlikte Engelliler Derneğimizi ziyaret ettik. Buradaki amacımız Derneğimizin ilgili kurumla birebir iletişime geçmelerini sağlamaktı. Dernek başkanımız sorunlarını aktardılar. Yapmak istedikleri faaliyetlerde kendilerine yardımcı olacağız. İl dışı gezisi yapmayı planladıklarını söylediler. Bunun için girişimlerde bulunarak, güzel bir gezi yapmalarını sağlayacağız. Bunun dışında da engelli kardeşlerimizin her türlü sorunu ile yakından ilgileneceğiz" şeklinde ifadeler kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Samsat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title