Haberler

Şampiyonların Okulu Gkv'de Ziller Coşkuyla Çaldı

Kuruluşunun 53. Yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında 2016-2017 eğitim öğretim yılı başladı.

Kuruluşunun 53. Yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında 2016-2017 eğitim öğretim yılı başladı.

2016-2017 eğitim öğretim yılı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen törenle başladı. GKV Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren GKV Özel Anaokulu, GKV Özel İlkokulu, GKV Özel Ortaokulu, GKV Özel Anadolu Lisesi, GKV Özel Fen Lisesi ve Cemil Alevli Koleji öğrencileri için düzenlenen ortak törene öğrencilerin yanı sıra velilerde katıldı.

Yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası arenada Gaziantep'in temsil edildiğine dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar yeni eğitim öğretim yılında yeni başarılara imza atmaya hazır olduklarını ifade ederek " Okullarımız, kuruluşunun 53. Yılında kapılarını büyük ümitlerle bugün siz sevgili öğrencilerimize açıyor. Geride bıraktığımız yarım asırlık birikim ve deneyimimizden en iyi şekilde yararlanarak, bu yıl da sizlerle birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Ulu Önder Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun hemen ardından halkın eğitimini en öncelikli konuların başına alarak " eğitimdir ki, bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum halinde yaşatır veya bir milleti kölelik ve yoksulluğa terk eder" demiş ve bizleri uyarmıştır. Ulu Önder Atatürk'ün işaret ettiği gibi eğitim, çağdaşlaşma yolunda en gerçek rehberimiz olmalı, ulusumuzu dünyada hak ettiği konuma ulaştırmak için el ele vermeli ve kararlı adımlar atmalıyız. Tarihte birçok uygarlığın beşiği olmuş ve her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu vatana borcumuzu ancak bu şekilde ödeyebiliriz" dedi

Yeniliklerle dolu bir döneme giriyoruz

GKV Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel'de okulda gerçekleştirilen yenilikler hakkında bilgiler vererek yeni eğitim öğretim yılındaki yeni uygulamalar ve öğrencilerle ilgili yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği marşların ardından öğrenciler adına bir konuşma yapan Naz Durakoğlu da başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirilmesini temenni etti.

Düzenlenen törenin ardından öğrenciler tatil nedeniyle uzun süredir göremedikleri öğretmen ve arkadaşlarıyla hasret gidererek ilk ders için sınıflarına girdiler. İlköğretim haftası etkinliklerinin hafta boyunca süreceği de açıklandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

title