Haberler

Şampiyonlar Şampiyonu Evlendi

Güncelleme:

Gül ve Erdoğan Asrın Güreşcisi Hamza Yerlikaya'yı Yalnız Bırakmadı

Başı kapalı beyaz bir gelinlik giyen Ebru Küçük'e, Hamza Yerlikaya da beyaz damatlıkla eşlik etti. Konukların alkışları arasında salona giren gelin ve damadın nikahı kıyılmadan önce toplu dua edildi.

Duaya Cumhurbaşkanı ve Başbakan Erdoğan da eşlik etti.

Emine Erdoğan ve Hayrünnisa Gül uzun süre sonra ilk kez yan yana dua ederken görüntülendi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya'nın nikahı devletin zirvesini de bir araya getirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte nikahın kıyılacağı Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'ne deniz yoluyla geldi. Nikaha, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı.

DÜĞÜNDEN DETAYLAR

Kapalı beyaz bir gelinlik giyen Ebru Küçük'e, Hamza Yerlikaya da beyaz damatlıkla eşlik etti. Konukların alkışları arasında salona giren gelin ve damadın nikahı kıyılmadan önce toplu dua edildi. Duaya Cumhurbaşkanı ve Başbakan Erdoğan da eşlik etti. Emine Erdoğan ve Hayrunnisa Gül uzun süre sonra ilk kez yan yana dua ederken görüntülendi.

DEVLETİN ZİRVESİ NİKAH ŞAHİTİ OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, damat ve gelinin nikah şahidi Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Şahin ve Başbakan Erdoğan oldu. İmzaların atılması ve şahitlerin mutluluk dilemelerinin ardından konuşmalara geçildi. Başbakan Erdoğan burada da 3 çocuk isteğini dile getirdi. Erdoğan , " Kızımız Cumhurbaşkanımız korumaları içerisinde, seçilmiş biri . Vatana, millete faydalı çocuklar derken, bizim bir şartımız var, en az 3 çocuk " şeklinde konuştu.

TBBM Başkanı Şahin, Yerlikaya'nın spor başarıların dile getirirken son olarak konuşan Cumhurbaşkanı Gül, "Ebru bizim yakınımız. Kız tarafındanım ben. Hepimiz bu nikaha şahitlik yaptık" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan'ın 3 çocuk şartını da hatırlatarak,"Sayın Başbakanımızın tavsiyelerini de hepimiz şahitlik yaptık burada. Herhalde unutmuyorsunuz" diye konuştu. Hayrünnisa Gül ve Emine Erdoğan geline birer altın bilezik takarken, Hamza Yerlikaya kendisini tebrik eden başbakanın elinin öpmek istedi. Başbakan Erdoğan elini sert bir şekilde çekerek öptürmedi. Erdoğan düğünden erken ayrılarak Ankara'ya hareket etti.

BASINA KAPALI YAPILDI

Basına kapalı gerçekleşen törende, Devlet Bakanları Hayati Yazıcı ve Faruk Nafız Özak ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli hazır bulundu. Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA), Yerlikaya'yı 1996'da 'Asrın Güreşçisi' unvanına layık görülmüştü.

Özgür ALTUNCU - Eraydın AYTEKİN - Özgür ARSLAN - Kubilay AYDIN / İSTANBUL - SİVAS - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Adana Demirspor UEFA'dan neden ceza aldı, Avrupa'dan men mi edildi? Galatasaray Fenerbahçe tek maç satın alma var mı, GS FB tek maç nasıl alınır? #9917 #128250 Marmaray Kadıköy Ayrılık Çeşmesi istasyonunda kim, neden intihar etti? TikTok çöktü mü? 17 Mayıs TikTok sorun ne, neden açılmıyor? #129300 20 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 20 Mayıs burç yorumları nedir? Kripto paralara el konulabiliyor mu? İşte yeni kripto para düzenlemesi
Pazarcılıktan su örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan su örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title