Haberler

Şampiyon Düzce Myo

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Üniversite İçi Spor Müsabakaları” futbol final karşılaşması Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Düzce Meslek Yüksekokulu arasında oynandı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Üniversite İçi Spor Müsabakaları" futbol final karşılaşması Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Düzce Meslek Yüksekokulu arasında oynandı.

Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri için bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan karşılaşmaya her iki takım da siyah bantla çıktı.

Çekişmeli geçen final müsabakasında öne geçen taraf Düzce MYO oldu. İlk yarıyı 1-0 önde bitiren Düzce MYO, ikinci yarıya da iyi başlayarak penaltıdan bulduğu golle durumu 2-0 yaptı. ATİYO 67. dakikada durumu 2-1'e getirse de eşitliği yakalayamadı.

Hakemin son düdüğü ile birlikte ilk kez Şampiyon olan Düzce MYO sevincini stada gelen öğrenciler ve hocaları ile kutladı.

Stadyumda gerçekleştirilen kupa töreninde Şampiyon Düzce MYO'ya kupasını Düzce MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arif Güngör, ikinci olan Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'na ise Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Reşat Ekinci verdi.

Turnuvanın diğer karşılaşması Sosyal Bilimler MYO ile Çilimli MYO arasında oynandı. Çilimli MYO'yu 6-2'lik bir skorla geçen Sosyal Bilimler MYO turnuvada üçüncü oldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Çilimli Düzce Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title