Haberler

'Gaziantep Ünversitesi Rektörüne Seçimlerde Aday Ol' Çağrısı

Güncelleme:

Eski Demokrat Parti GİK Üyesi Samet Ocakoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü M.Yavuz Coşkun'a 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adayı olma çağrısı yaptı.

Demokrat Parti (DP) eski GİK Üyesi Samet Ocakoğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü M. Yavuz Coşkun'a, milletvekili odayı olması çağrısında bulundu.

Ocakoğlu, "Ülkeye ve geleceğe yapılabilecek en büyük hizmet, yetişmiş liyakatlı ve ümitvar şahsiyetlerin Parlamentoda milletin temsilcisi olarak yer almasıdır. Demokrasi ve hukuk bilinci aktif, aidiyet duygusu diri ve hakka taraf, iddia sahibi bireyler olarak bir diğer görevimiz bu kapasitedeki şahsiyetler için demokrasinin hizmet kulvarlarını açık tutmaktır. Geride kalan 16 Eylül'de Cenani Konağında merhum Başvekil Adnan Menderes'in manevi şahsiyeti huzurunda ifade ettiğim gibi, sadece bölgenizde değil yurdun her köşesinde his edilecek ve özellikle ülkenin bu gündemi, iklimi içerisinde ihtiyaç duyulan iyi duygulara ve fikri dinamizme neden olacak şekilde, milletvekili adaylığınızı gerçekleştirmek üzere, rektörlük görevinizden istifa etmeniz çağrımı size iletiyorum. Bu safhadan sonra diğer süreçler kendiliğinden gelişecek ve inanıyorum ki işin sahibi Gaziantep halkı ve seçmen, somut ve güçlü dayanağı olan bu çağrımın gereğini elbette yerine getirecektir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Demokrat Parti Yavuz Coşkun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title