Haberler

Salihli Selendililer Derneği'nden Ramazan Yardımı

Salihli Selendililer Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Sel-Der)’nin Ramazan ayı nedeniyle hazırladığı gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Salihli Selendililer Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Sel-Der)'nin Ramazan ayı nedeniyle hazırladığı gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Her yıl Ramazan ayı nedeniyle geleneksel hale getirdikleri yardım organizasyonunu bu yıl da sürdürdüklerini belirten Sel-Der Başkanı İrfan Demir, "Öncelikle Selendili hemşerilerimizin çoğunlukta olduğu Sarıpınar, Kırveli ve Dedetaşı mahallelerimize gıda paketlerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Bu yardımın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dernek olarak bundan sonra da buna benzer yardım çalışmalarını sürdüreceğiz"dedi.

Ayrıca gıda paketlerinin titizlikle hazırlandığına dikkat çeken Demir, gıda paketlerinin içinde bir aileye yetecek kadar malzemenin yer aldığını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Demir Sarıpınar Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title