Haberler

Salihli Köylerine Parke Taşı Desteği

Güncelleme:

Manisa Belediyesi, Salihli ilçesine bağlı Karayahşi, Pazarköy, Kemerdamları, Akören ve Tekelioğlu köylerine parke taşı desteği verdi.

Manisa Belediyesi, Salihli ilçesine bağlı Karayahşi, Pazarköy, Kemerdamları, Akören ve Tekelioğlu köylerine parke taşı desteği verdi.

Manisa'nın büyükşehir olmasının ardından mevcut belediye imkanlarıyla ilçe, belde ve köylere hizmet götürmeye başlayan Manisa Belediyesi, Salihli köylerine parke taşı desteği verdi. Gönderilen parke taşları Karayahşi, Pazarköy, Kemerdamları, Akören ve Tekelioğlu köylerine MHP Salihli İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları aracılığı ile ulaştırıldı. Salihli'ye bağlı olan köylerin sıkıntılarını, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e bizzat ulaştırdığını belirten MHP Salihli İlçe Başkanı Erol Sakarya, "Bu hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecek. Bunun gibi kilit parke taşı, otobüs durağı, asfalt ve oturma bankları hizmetleri gibi. Hizmet etmek için iktidar partisi olmadan da hizmet yapılır. Önümüzdeki yerel seçimlerde Manisa ile aynı dili konuşan Salihli Belediyesi olduktan sonra Belediye Başkan Adayımız Mahir Köseler ve Manisa Büyükşehir Başkan Adayımız mevcut Başkanımız Cengiz Ergün ile beraber hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecektir. Bizler ülkemize, milletimize, memleketimize, Manisa'mıza, Salihli'mize hizmet etmek için çıktık yollara" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Pazarköy Akören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title