Haberler

Salihli Kızılay'dan Yardım Eli

Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve kıyma-kavurma konservesi dağıtımına başladı.

Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve kıyma-kavurma konservesi dağıtımına başladı.

Kızılay Salihli Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu, Ramazan ayı nedeniyle Salihli'de ulaşım ve geçim şartları zor mahallelerinden Kurttutan Mahallesinden başlayarak bir çok mahallede vatandaşlara gıda ve kıyma-kavurma konservesi yardımında bulunduklarını söyledi.

Türkoğlu, "Ramazan ayı dolayısıyla Salihli KİPA alışveriş merkezinde açtığımız Ramazan Kolisi Bağış Standında yardımsever vatandaşların bağışladığı yardım kolilerini ulaşım ve geçim şartları zor olan mahallelerimizde dağıtmaya başladık. Bu nedenle ilk olarak Kurttutan Mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek yardım malzemelerimizi teslim ettik. Bu yardımlar nedeniyle buradan Gıda kolisi bağışında bulunan vatandaşlarımıza ve Kurban bağışında bulunan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca bağış standımızdan elde edilecek koliler yine ilçemiz civar mahallelerinde ihtiyaç sahiplerine iletilecektir. Tüm hayırseverlerimizi KİPA mağazasında bulunan Ramazan Gıda Kolisi Bağış Standımıza davet ediyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Türkoğlu Kızılay Salihli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title