Haberler

Salihli Belediyespor'da Görev Dağılımı Gerçekleşti

Salihli Belediyespor yönetimi Cemal Murat Erim Başkanlığı’ndaki ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Salihli Belediyespor yönetimi Cemal Murat Erim Başkanlığı'ndaki ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Salihli Belediyespor yeni yönetimin görev dağılımı, Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya, Zafer Bozkurt ve Mehmet Gürsel, Nazif Kavas Muhasip, Çağatay Özçelik Veznedar, Bölge Temsilcisi Gökhan Açıkgöz, Kulüp Amiri Umutcan Keskiner, üyeler ise Rıdvan Soy, Murat Şahin, Mehmet Koç ve Erhan Aygün şeklinde oluştu.

Bir önceki yönetimde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Salihli Belediyespor'un yeni Başkanı Cemal Murat Erim, "Bayan voleybol takımımıza yapacağımız transferler ile ligde tutunacak bir takım oluşturmak istiyoruz. Taraftarlarımıza maçlarından keyif alacakları bir takım izlettireceğiz. Başarılı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Cemal Murat Erim Şenkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title