Haberler

Salih Demir'in Seçim Ziyaretleri Sürüyor

Zonguldak eski TSO Başkanı Salih Demir AK Parti’den Milletvekilliği Aday Adaylığı süreci kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Zonguldak eski TSO Başkanı Salih Demir AK Parti'den Milletvekilliği Aday Adaylığı süreci kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Kozlu Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştiren Salih Demir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin tarafından karşılandı. Ertan Şahin yaptığı açıklamada, "Bu nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Kendisiyle uzun süreli bir dostluğumuz var. Biliyorsunuz kendisi Zonguldak'ın tanınmış simalarından, eski TSO Başkanımız, Zonguldak'a büyük hizmetleri olan bir ailenin mensubu olduğunu düşünüyorum. Çünkü Zonguldak'tan kazandıklarını Zonguldak'a yatıran bir aile olduklarını ve birçok kişiye ekmek verdiklerini biliyoruz. Bu nedenle başarılı olacağını düşünüyorum. Umarım seçilir partimize Zonguldakımıza hayırlı olur." dedi.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı Salih Demir ise Ertan Şahin tarafından güler yüzle karşılandıklarını ifade ederek, " Zonguldak'ta 31 tane aday adayı var bunlardan 5'i aday çıkacak. Bu 5 aday gibi diğer 26 adayın da onlar gibi aynı şevkle çalışması gerekiyor diye düşünüyorum. Dargınlık, kırgınlık olmamalı diye düşünüyorum. Ben Zonguldak'ın bütün sıkıntılarını biliyorum. Bunun yanı sıra çözümlerini de biliyorum. Bir doktor hastanın hastalığını bilir de ilaç yazamazsa hiçbir işe yaramaz. Ancak ben hem hastalığı biliyorum hem de ilacını biliyorum" dedi.

Kozlu Belediye Başkanına gerçekleştirilen ziyaretin ardından Kozlu AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulunan Salih Demir, programına Kilimli İlçesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretler ile devam etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Demir Zonguldak Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title