Haberler

    Salı Sineması: Sen Hiç Aya Gittin mi Paolo Genovese Filmi

    SALI SİNEMASI kapsamındaSEN HİÇ AYA GİTTİN Mİ? Paolo Genovese filmi ( SEI MAI STATA SULLA LUNA?)Oyuncular: Raoul Bova, Liz Solari, Nino Frassica, Sabrina Impacciatore, Neri Marcorè, Sergio Rubini,Senaryo: Paolo Genovese, Pietro Calderoni, Gualtiero Rosella, Camille Pouzol from her tv movie "L'amour vache"Yıl: 2015 Süre: 119' Tür: komedi / orjinal dilde olup Türkçe altyazılıdırFestivaller ve ödüller: Festival Internazionale del Cinema dell'Uruguay 2016: Focus Italia / Cinema Italy - Miami/Atlanta/San Juan Italian Film Festival 2015Festival del Cinema Italiano in Brasile 2015 / ICFF Italian Contemporary Film Festival 2015: Special screenings Los Angeles - Italia 2015 / NICE New italian Cinema Events Festival 2015Giulia 30 yaşında ve uluslararası seçkin bir moda dergisinde çalışmakta, lüks bir spider kullanmakta ve özel jetlerle seyahat etmekte ve Milano Paris arasında yaşamaktadır.

    SALI SİNEMASI kapsamında

    SEN HİÇ AYA GİTTİN Mİ? Paolo Genovese filmi ( SEI MAI STATA SULLA LUNA?)

    Oyuncular: Raoul Bova, Liz Solari, Nino Frassica, Sabrina Impacciatore, Neri Marcorè, Sergio Rubini,

    Senaryo:  Paolo Genovese, Pietro Calderoni, Gualtiero Rosella, Camille Pouzol from her tv movie "L'amour vache"

    Yıl:  2015 Süre:  119' Tür:  komedi / orjinal dilde olup Türkçe altyazılıdır

    Festivaller ve ödüller:  Festival Internazionale del Cinema dell'Uruguay 2016: Focus Italia / Cinema Italy - Miami/Atlanta/San Juan Italian Film Festival 2015

    Festival del Cinema Italiano in Brasile 2015 / ICFF Italian Contemporary Film Festival 2015: Special screenings Los Angeles - Italia 2015 / NICE New italian Cinema Events Festival 2015

    Giulia 30 yaşında ve uluslararası seçkin bir moda dergisinde çalışmakta, lüks bir spider kullanmakta ve özel jetlerle seyahat etmekte ve Milano Paris arasında yaşamaktadır. Her şeye sahiptir yada herşeye sahip olduğunu sanmaktadır. Ta ki Puglia'nın ücra köşelerinden birinde o bölgede yaşayan etkileyici Renzo ile tanışıncaya kadar...onunla eksik olan tek şeyin gerçek aşk olduğunu anlayacak. Mutluluk ona bir adım mesafede ama o ona ulaşamayacak.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Raoul Bova Uruguay Atlanta Miami Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title