Haberler

Saksıda Çiçek Yerine Kenevir Yetiştirmiş

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Çıtlık Mahallesinde jandarma ekipleri tarafından bir eve yapılan operasyonda satışa hazır uyuşturucu ve küçük çiçek saksıları içine ekilmiş kenevir ele geçirdi.

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Çıtlık Mahallesinde jandarma ekipleri tarafından bir eve yapılan operasyonda satışa hazır uyuşturucu ve küçük çiçek saksıları içine ekilmiş kenevir ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Ula İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri aldıkları bir duyum sonrası adli makamlardan aldıkları arama kararı sonrası Çıtlık Mahallesi Taşkesiği mevkisinde T.K.'ye ait ev ve eklentilerinde arama yaptı. Yapılan aramada çöp poşetleri içerisinde 5 bin 900 gram, satışa hazır paketler içinde 2 bin 500 gram olmak üzere toplam 8 bin 400 gram esrar maddesi, kenevir tohumu ve küçük çiçek saksıları içinde de 65 kök kenevir ele geçirdi.

Adli makamların talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu ve kenevir bitkisine el konulurken, gözaltına alınan şüpheli T.K. çıkarıldığı adli makamlara tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akyaka Muğla Ula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title