Haberler

Sakarya Genç MÜSİAD'ta Uğur Çarboğa dönemi…

Güncelleme:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 10. Genel Kurulu; Genç MÜSİAD'ın 3 yıldır şube başkanlığını yürüten Burak Arığ, görevini 6. Dönem Başkanı seçilen Uğur Çarboğa ya teslim etti.

MÜSİAD'ın Yenigün Mahallesi'ndeki şube hizmet binasında gerçekleşen Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 10. Genel Kurulu'na; Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, MÜSİAD Sakarya Şubesi 4. Dönem Şube Başkanı Halit İnci, MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkan Vekili Enver Tok, Şube Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Genç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Emre Doğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Yönetim Kurulu

Uğur Çarboğa Başkanlığı'ndaki Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 6. Dönem yönetim Kurulu Üyeleri; "Enes Boz, İlyas Çimen, Muhammet Sandıkçı, Tanju Çelik, Yaser Kocacık, Osman Eminler, Bahadır Bakırtaş, Selman Aşoğlu, Aykut Ulgar, Ali Aydoğan, Alper Hamit Döğer ve Mehmet Güler"den oluştu. Eski yöneticilere plaket takdim edildiği törende, yeni yöneticilere de rozetleri takıldı.

Genç MÜSİAD'ın önemi

Programda konuşma yapan Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu; üyelere Genç MÜSİAD'ın önemi ve yeni projeler hakkında da bilgiler verdi. MÜSİAD Sakarya Şubesi 4. Dönem Şube Başkanı Halit İnci ise gençlere çeşitli nasihatler vererek, MÜSİAD'ın geldiği noktayı onlarla paylaştı. Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi eski Başkanı Burak Arığ ise "3 yıldır gururla yürüttüğüm Sakarya Genç MÜSİAD şube başkanlığı görevini kıymetli kardeşim Uğur Çarboğa'ya teslim etmiş bulunmaktayım. Kendisinin bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağından hiç şüphem yoktur. Görevim boyunca destek olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

ÇARBOĞA: "Karıncalar gibi çalışmayı görev şuuru edineceğiz"

Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi yeni Başkanı Uğur Çarboğa ise; "Bugüne kadar göstermiş oldukları hizmet ve üstün başarıları için Burak başkanımı ve yönetiminde görev yapmış tüm arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sizlerden almış olduğumuz bu bayrağı inancımızdan, doğruluktan, değerlerimizden sapmadan en yukarılara taşımaya gayret edeceğiz. Türkiye'nin en büyük gençlik STK'sı olan Genç MÜSİAD yapmış olduğu proje ve çalışmalarla gençliğimizin ve ülkemizin hem bugününü hem de yarınını aydınlatıcı rol üstlenmektedir. İnsanlığın önünü açacak fikir, sana ve ahlakla yetişen bir gençlik olan ve rahmet elçisinin yolunu yolu bilecek onun dışındaki diğer tüm yolları elinin tersiyle geri iterek hiçbir kınayıcının kınamasına aldırış etmeden hakikat izini sürdüren bir gençlik yapılanması olan Genç MÜSİAD'da Üstad Necip Fazıl'ın söylediği gibi dev eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmayı görev şuuru edineceğiz. Genel kurulumuza katılan tüm misafirlerimize Sakarya Genç MÜSİAD ailesi adına teşekkür ederim. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını cenabı ALLAHTAN niyaz ederim" diyerek düşüncelerini paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Emre Doğan Sakarya Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title