Haberler

Sakarya - Gazeteci Mehmet Altan´A İşçi Partili Gençlerden Pr

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Düzenlediği 'türkiye Demokratikleşiyor mu? ' Konulu Konferansta Konuşan Star Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Mehmet Altan'ı Salonda Bulunan Bir Grup İşçi Partili Protesto Etti. Bu Protestoları 'alışkınım' Diyerek Soğukkanlılıkla Karşılayan Altan, Protestocu Gençlere Söz Hakkı Verdi. Sayıları 20 Kadar Olan Protestocu Genç Daha Sonra Salondan Çıkartılı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Türkiye Demokratikleşiyor mu?' konulu konferansta konuşan Star Gazetesi yazarı Prof. Dr. Mehmet Altan'ı salonda bulunan bir grup İşçi Partili protesto etti. Bu protestoları 'Alışkınım' diyerek soğukkanlılıkla karşılayan Altan, protestocu gençlere söz hakkı verdi. Sayıları 20 kadar olan protestocu genç daha sonra salondan çıkartılı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Adapazarı'na gelen Mehmet Altan 'Türkiye Demokratikleşiyor mu?' isimli konferansta, Türkiye'nin demokratikleşme sürecini anlattı. Ardından gelen soruları cevaplamak isterken İşçi Partili oldukları belirlenen gençlerin de yaklaşık 6 dakika süren protestoları başladı. Salonda ön sıralarda oturan protostocu bir genç æSayın Altan. Sorudan evvel son dakika haberi vereyim. Türkiye Gençlik Birliği budur. Nereye giderseniz gidin. Yüce divanda yargılanacaksınız. En sonunda hesap vereceksiniz. Yalanlarınızın hepsini yutacaksınız. Amerikan emperyalizmi ve Büyük Ortadoğu Projesinin eş baskanı olan Tayyip Erdoğan ve Abdullah GülÆle işbirliği içerisindeniz. Yüce divanda hepiniz yarılanacaksınız.." diye bağırdı.

Bu arada protestocu gence 'Arslanım' diye seslenen Altan salonda bulunan yaklaşık 400 kişinin yuhlaması üzerine 'Arkadaşımızı yuhlamayalım. Bir şekilde gençtir söyler' diyerek salonu sakinleştirmek istedi. Bu arada başka bir genç ayağa kalkıp protestoyu sürdürdü.

Protestocu gençler salonda bulunanların tepkileri üzerine salondan sloganlar atarak polisler tarafından çıkarlarken Gazeteci Altan salona dönerek ôDevam ediyoruz. Ben deneyliyim. İste çoluk çocuklar, çok klasiktir bunlar" dedi. Salondaki bir dinleyicinin ôOrganize" demesi üzerine ôHanımefendi organize de, kaç kişiler Allah askına. Üç beş kişi bunlar. Oraya buraya yerleştirdiler. Onlara konuş dersin. Kurgulamışlar. Şiddet olmadıkça, hoşgörüyle zavallı diye bakmak gerekir .ô dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title