Haberler

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşların kendilerine 5 yıllık yetki verdiğini belirterek, "Belediyeler olarak önceliğimiz, mahallerimizde altyapı ve yolları yapmamızdır" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşların kendilerine 5 yıllık yetki verdiğini belirterek, "Belediyeler olarak önceliğimiz, mahallerimizde altyapı ve yolları yapmamızdır" dedi.

Toçoğlu, Ferizli'de bir restoranda düzenlenen toplantıda, kentte önemli hizmetler yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

"Vatandaşlarımız bize 5 yıllık yetki verdi. Belediyeler olarak önceliğimiz, mahallerimizde altyapı ve yolları yapmamızdır" diyen Toçoğlu, "Su konusunda kentin yüzde 85'i Sapanca suyu içiyor. Bahçelerdeki kuyu ve dere kenarlarından içme ve kullanma suları kullanılıyordu. Vatandaşlarımız bunları unutmuş değil, her gittiğimiz yerde teşekkür ediyor" ifadesini kullandı.

Toçoğlu, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde AK Parti'nin Sakarya'da oylarını artırarak, TBMM'de gücünü göstermesini istediklerini kaydetti.

Toplantıda, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Ahilik konferansı

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Doğa Okulları öğrencileriyle bir araya geldi.

Okulun salonunda düzenlenen konferansta konuşan Alişan, ahilik hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Alişan, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Doğa Okulları Müdürü Büşra Sarıoğlu, konferansın sonunda Alişan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Alişan Zeki Toçoğlu Ferizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title