Haberler

Sakarya'da Trafik Haftası Kutlandı

Sakarya’da trafik haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, anaokulu öğrencileri trafik polisi olarak uygulama yaptı.

Sakarya'da trafik haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, anaokulu öğrencileri trafik polisi olarak uygulama yaptı.

Her yıl 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası etkinlikleri Sakarya'da da gerçekleşti. Trafik Park'ta gerçekleşen programa Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Toyota Ceo'su ve Gene Müdürü Orhan Özer ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı Duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Hakkı Demir Ortaokulu öğrencilerinin gösterileri ile devam etti. Protokol'ün açılış konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toyota Fabrikası ile ortaklaşa yapılan "Trafik Güvenliği Resim Yarışmasında" dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edildi. Protokol daha sonra Trafik Park'ı gezdi. Öğrenciler tarafından hazırlanan kısa bir oyunu izleyen protokol öğrenciler ile toplu fotoğraf çekildi. Programın sonunda Hakkı Demir Anaokulu sınıfı öğrencileri trafik polis kıyafeti giyerek yoldan otomobilleri durdurarak uygulama yaptı. Öğrenciler emniyet kemerleri takılı olan sürücülere karanfil ve kalem hediye etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Trafik Haftası Serdivan Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title