Haberler

Sakarya'da Evliya Çelebi Caddesi Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de yapımı devam eden Evliya Çelebi Caddesi Projesi'nin ulaşım açısından önem taşıdığını bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler'de yapımı devam eden Evliya Çelebi Caddesi Projesi'nin ulaşım açısından önem taşıdığını bildirdi.

Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni caddeyle Sakarya, Sakarbaba, Değirmen ve Cumhuriyet caddelerinin de birbirine bağlanacağını söyledi.

İnşa edilen yeni güzergahlarla ulaşımda alternatif seçeneklere önemli katkılar sunduklarını belirten Toçoğlu, "1 kilometrelik güzergahta daha önce Erbakan Bulvarı'nda hayata geçirdiğimiz projenin bir benzerini gerçekleştireceğiz. Yeni arter bölünmüş yol olarak hizmet sunacak. Refüjü, bisiklet ve yaya yolları, aydınlatma sistemleri ve çevre düzenlemeleri ile Erenler'e yakışır bir hizmeti hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Toçoğlu, yenilenen cadde ve bulvarların yanı sıra kentsel tasarım projeleriyle Sakarya'nın ulaşım altyapısına modern hizmetler kazandırdıklarına dile getirdi.

Erenler Belediyesi'yle ilçenin standartlarını yükselten hizmetleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Toçoğlu, "İnşallah Evliya Çelebi Caddesi'nde de çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından bölge ulaşımına önemli bir proje daha kazandırmış olacağız. Yine Et Balık Kurumu ve SEDAŞ arasındaki 2,5 kilometrelik yol genişletme çalışmamız da Erenler'e uzun yıllar hizmet verecek" ifadesini kullandı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Erenler Sakarya Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title