Haberler

Sakarya'da Altyapı Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova'ya altyapı ve içme suyu konusunda yeni projeler kazandıracaklarını bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova'ya altyapı ve içme suyu konusunda yeni projeler kazandıracaklarını bildirdi.

Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, içme suyu ve yağmur suyu konusunda atacakları yeni adımlarla ilçenin standartlarını yükseltmeye devam edeceklerini belirtti.

Yeni yatırımların Pamukova'ya hayırlı olmasını temenni eden Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Pamukova'da altyapının röntgenini çekmiştik. Bu kapsamda yaklaşık değeri 22 milyon lira olan 77 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalarımızı sonlandırdık. Altyapı ve içme suyu çalışmalarının sonlandığı bölgelerde hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı hayata geçirdik. Etap etap ilçemizdeki çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz Pamukova'da altyapı ve içme suyunda sıfır sorun. Kısa süre önce şehrimizin tamamı için 101 milyon lira değerinde yeni yatırımların müjdesini verdik."

Pamukova'da başlatılacak yeni içme suyu yatırımları ile ilçede uzun yıllar su konusunda sorun yaşanmayacağını belirten Toçoğlu, "8 milyon lira değerinde içme uyu yatırımlarımızın yanı sıra ilçemiz için yağmur suyu projesi başlatacağız. Şehrimizin tamamında kalıcı çözümlerden yanayız. İfade ettiğimiz gibi göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yerin altına yatırım yapmaktan asla çekinmiyoruz. Yeni yatırımlarımız şimdiden Pamukova'ya hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Pamukova Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title