Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kupada İkinci Turu Hedefliyor

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin antrenörü Metin Öztürk, Erkekler Türkiye Kupası'nda hedeflerinin ikinci tura çıkmak olduğunu söyledi.

Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyesinin antrenörü Metin Öztürk, Erkekler Türkiye Kupası'nda hedeflerinin ikinci tura çıkmak olduğunu söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erkekler Türkiye Kupası B Grubu'nda Mersin Hentbol, Amasya Taşova YİBO ve Rainbow Kayseri takımlarıyla eşleştiklerini anımsattı.

Kurada Süper Lig takımlarıyla eşleştiklerini vurgulayan Öztürk, "Bizim için de tecrübe olacak. Süper Ligi hedefleyen takım olarak ilk ikiye girenler, Türkiye Kupası'nda yarı final gruplarına yükselecek. Biz de ilk ikiye girmek istiyoruz. Buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Öztürk, yeni transferlerin de takıma güç kattığını ifade ederek, "İstanbul Anafen'den Şenol Köksal ile Ankara Metropol Spor Kulübünden Hüseyin Kuriş'i transfer ettik. Ara transfer döneminde play-offlara yükseldiğimizde bir transfer daha yapabiliriz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Metin Öztürk Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title