Haberler

Sakarya 6'ncı Noterliği Arifiye'de Hizmete Girdi

Sakarya 6'ncı noterliği Arifye'de hizmete girdi.
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun gayretleri ile açılan Sakarya 6'ncı Noterliği, Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi A Blok No.12 adresinde 18 Kasım tarihinden itibaren hizmet...

Sakarya 6'ncı noterliği Arifye'de hizmete girdi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun gayretleri ile açılan Sakarya 6'ncı Noterliği, Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi A Blok No: 12 adresinde 18 Kasım tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı.

Başkan Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu tüm kurumları, Arifiye'ye getirme çabalarımız sürüyor. Bu çabalarımız sonucunda Sakarya 6'ncı Noterliği, Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi Kompleksi A Blokta 18 Kasım Pazartesi gününden itibaren vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Arifiye, Dörtyol Sanayi, Artvin Sanayi, köy ve mahallelerimizdeki vatandaşlarımız her türlü noter işlemlerini, park sorunu olmadan, beklemeden, nezih bir ortamda hızlı bir şekilde yaptırabilecekler" ifadelerini kullandı.

Sakarya 6'ncı Noterliği için Arifiye'yi seçen noter Dr. Mustafa Baş'a tüm Arifiyeli vatandaşlar adına teşekkür eden Başkan Karakullukçu, "Belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum" dedi.

Sakarya 6'ncı Noteri Dr. Mustafa Baş ise yaptığı açıklamada başkana gösterdiği yakın ilgi ve destek için teşekkür ederek; "Belediye Başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu 6'ncı noterliği Arifiye'de hizmete sunmamız için maddi manevi her türlü desteği vermiştir. 18 Kasım tarihinden itibaren Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi A Blokta hizmet vermeye başladık. Vatandaşlarımız her türlü noter işlemini beklemeden, hızlı bir şekilde yaptırabilecek. Tüm vatandaşlarımızı noterliğimize bekliyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Mustafa Baş Sakarya Arifiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title