Haberler

Sakaltutan'a Çok Amaçlı Kültür Merkezi

Talas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün Sakaltutan’da başlattığı “Kültür Merkezi” çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Talas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün Sakaltutan'da başlattığı "Kültür Merkezi" çalışmalarında son aşamaya gelindi. Yapımı devam eden kültür merkezi binasını inceleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, mahalle halkına kısa zamanda bu hizmetin sunulacağını söyledi.

Mahallelerde birçok projenin yapımını başlattıklarını vurgulayan Başkan Palancıoğlu, "Yeni bağlanan mahallelerde kilit parke, yol, muhtarlık, fırın, kültür merkezi binası gibi birçok faaliyetinin çalışması başladı; bunları da en kısa zamanda hizmete sunacağız. Sakaltutan'da bir hayırseverle birlikte başlattığımız kadınlar ve erkekler için ortak kullanım alanı olan bu kültür merkezi inşaatımızda son aşamaya gelindi. Aynı zamanda muhtarlık hizmeti de verecek. Burası cenaze ve düğün gibi toplu merasimler için oldukça büyük fayda sağlayacak." dedi.

Diğer mahallelerde de benzer projelerin devam ettiğini hatırlatan Başkan Palancıoğlu, "Çatakdere'de aynı proje başladı, çalışması sürüyor. Kuruköprü'de daha önce açılışı olan binamızın peyzaj düzenlemesini yaptırıyoruz. Hemen hemen her mahallemizde bu tür çalışmalarımız var. İnşallah bundan sonra daha nitelikli mekanlarla vatandaşlarımıza hizmet etme gayretinde olacağız. Yakında açacağımız merkezimizin Sakaltutan'a şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Sakaltutan Mahalle Muhtarı Nusret Aslan ise mahallelerine çok amaçlı bir kültür merkezi kazandırmış olduğu için Başkan Mustafa Palancıoğlu'na teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title