Haberler

Sahte Jandarma Gerçeğinden Kaçamadı

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, kendilerini jandarma istihbarat olarak tanıttıkları ikametten bin 350 TL gasp eden üç şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, kendilerini jandarma istihbarat olarak tanıttıkları ikametten bin 350 TL gasp eden üç şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Koçarlı ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesinde ikamet eden M.Z.U'nun evine gelen ve kendilerini jandarma istihbarat personeli olarak tanıtan üç şahıs, evde uyuşturucu madde araması yapacaklarını söyledi. Arama esnasında cebinden çıkardıkları ve yastık altına koydukları kağıda sarılı bir maddeyi M.Z.U'ya göstererek "Evinde uyuşturucu madde bulduk" beyanıyla bulundu. Ev sahibini korkutan ve hakarette bulunan şüpheliler, bin 350 TL'yi alıp olay yerinden uzaklaştı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine araştırmalara başlayan jandarma devriyesi, Çakırbeyli Mahallesi Çaybaşı mevkiinde İ.B., O.D. ve O.O. isimli şüphelilerin bulunduğu 09 RM 594 plakalı aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada M.R.U'dan gasp edilen para, 1 gram kubar esrar, 1 adet bıçak ve 1 adet pala tabir edilen kesici aletle ele geçirildi. Şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeytinköy Koçarlı Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title